I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

Eja dah dilamar

Posted 9:29 AM by EJA in
hahahaa saje je bagi tajuk cam tu..  ni nama nya klu dlm business strategi utk tarik perhatian customer tp klu dlm blog ni strategi nk tarik perhatian pembaca blog utk klik tajuk ni..hehe

x da apa pun nak dicerita kan. minggu lepas sahabat eja iaitu rabiatul zawiyah ni datang dari pulau penang semata2 nak jumpa eja di ipoh...uhh terharu apa lg kawan rapat+baik datang umah sewa kita mst layanan yg terbaik kena diberikan ikut sunnah nabi tetamu harus diberikan layanan yg sempurna..hehe ruby sampai jam 1.30 PM time makan tu.. apa lg eja dgn jue pun siap2 kami ke JJ( jusco) cadang nk makan kt sana..

jue(kembar eja)

ruby & jue


Biasalah org perempuan klu jumpa kwn lama mst p shopping.hehe kami shopping kt PADINI beli baju sehelai ja..tapi duk situ nak dekat setengah jam..hehehe lepas hbs mkn shopping perut dah kenyang x kan nak balik macam tu je kan..

REZEKI on the way nak balik terserempak kawan lama eja, 1 sekolah 1 kampung umah pulak sebelah2.nama nya Helmi ahmad, x sangka jumpa dia rupanya dia kerja kt ipoh ni..alahai keciknya dunia.. ek bkn kecik nye ipoh..heehe dia ajak kami main bowling sbb dia berdua je time tu dgn kwn dia so x cukup team nak main..kami pun follow je lah.yg main time tu
EJA, RUBY, HELMI DAN NAS

juee mana x main sekali ke?? jue tau la dia mgg lemah bab main game bowling ni tu pasal la x mau join takut kena bahan dgn kami..hahahaa



Helmi(baju biru belang) & Nas (baju merah belang biru)

MEMANG SEKALI LAGI REZEKI KAMI MAIN BOWLING FREE
THANKS KPD HELMI SBB HANG BELANJA KAMI MAIN BOWLING..HEHE


4 comment(s) to... “Eja dah dilamar”

4 comments:

rizqi beauty said...

wah..best nyer aktiviti....



EJA said...

kak dian: hehe alah aktiviti hujung minggu je kak long kebetulan kawan eja mai dari penang.. esk lusa kita set time kita g main bowling sama ek..heheh



ziema said...

hish igtkan betul la.. cpt2 ziema klik hahaha :)

wah dah lama x maen bowling. best2!!



EJA said...

ziema: itu lah salah satu tektik blogger..hahaha yeke dah lama x main. jom2 set time dgn eja bila mau main,alhamdulillah masuk ziema dgn kak dian dah ada 2org dah..hehe