I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

DOA PUTUS CINTA

Posted 11:29 PM by EJA in



hehe first time eja terbaca dan melihat doa putus cinta,tp bkn putus cinta sahaja doa selepas perpisahan spt bercerai elok lah amal kan doa ni..hehe mana pasangan yg baru sahaja putus dalam percintaan jgn bersedih jgn frust sampai tonggeng2 ni..hehe amal kan doa ni mana tahu anda akan lebih tenang setenang air di lautan..hehe dan berdoalah anda akan mendapatkan insan yang lebih baik yang soleh @ soleha..AMIN

8 comment(s) to... “DOA PUTUS CINTA”

8 comments:

alkautsar said...

dalil riwayat dari mana tuh



eja said...

alkautsar:surah AR-RA'AD ayat 39 eja terjumpa di facebook adik eja ada kawan nya di mesir tag pd nya just for share



alkautsar said...

maksudnya..
adakah riwayat yang menyatakan demikian..jikalau putus cinta hendak berdo'a kayak itu ?



eja said...

alkautsar: bukan riwayat dan doa ini bkn shj utk org putus cinta tapi utk yg bercerai dan sebagainya.setiap sesuatau yg berlaku kan kita harus berdoa pada allah



Gen2Merah said...

wahhh, orang putus cinta pun ada doanya ya... Bagus ni. sekurang2nya orang yang kecewa dek putus cinta itu tidak melakukan tindakan bodoh seperti minum alkohol mahupun bunuh diri. amalkan dia ini insyaAllah akan tenag sentiasa



eja said...

Gen2merah: betul tu kawan kembar eja yg send doa ni pada kembar eja..hehe bukan shj doa org pts cinta tp doa utk org bercerai dan pts tunang semoga dgn doa ni mereka lbh tenang m;hadapi dugaan yg tiba..



Gen2Merah said...

amin... (",)



eja said...

amin (^_^)