I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

LAPTOP KU

Posted 8:18 AM by EJA in
alhamdulillah semua nya berakhirlah sudah penderitaan ku..laptop kesayangan ku telah sembuh sepenuhnya daripada virus security tool,ajaib..itu lah yang blh ku ungkapkan..allah maha pendengar doa hambanya,tiba2 pada 19 /10/2010 pada jam 6.30 ptg eja open laptop ni..mcm kebiasaan nya dlm fikiran ku mst virus ni akan disturb eja wat kerja nti..tapi dgn izin allah (insyallah) eja open laptop ni virus security tool ni x keluar..pastu software word,winamp,picture semua blh open klu tak sebelum ni semua progarm x blh open..alhamdulillah x perlu eja format and 1st important data2 dlm laptop ni x hilang..windows eja plk original sayang klu format takut org yg format tu tukar windows copy bkn ori..hehe so eja dapat lah update blog eja ni selalu..hehe


0 comment(s) to... “LAPTOP KU”

0 comments: