I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

JALAN PENYELESAIAN

Posted 12:30 PM by EJA in
     Akhir nya jumpa jgk jln penyelesaian bagi masalah laptop eja yang terkena serangan security tool..pada mula nya takut sgt nak ckp dgn kakak eja yg laptop ni kne virus akhir nya slpas discuss dgn my twin eja nekad nak bg tahu jgk kt kak jun..alhamdulillah hati kakak ku di ketuk rasa tenang..

kakak eja ckp x pe dia suruh eja serah kan laptop tu pada nya hari minggu dan dia akan repair..alhamdulillah selesai sudah masalah tapiiiiiii jauh dari sudut hati ini sedih23x..x dapat nak on9 facebook and up date blog ku..tapi x pelah dah nak exam da pn..fokus pada pelajaran itu lah matlamat ku yg utama..emm pada sahabat2 yg selalu mengikuti perkembangan blog eja.

eja mintak maaf banyak2 buat sementara waktu ni eja terpaksa berehat sekejap ..insyallah lepas semua masalah pasal laptop eja selesai eja akan terus berkarya demi blog ku yg tercinta...akhir kata selamat menjalani kehidupan yg penuh pancaroba..(^_^)


0 comment(s) to... “JALAN PENYELESAIAN”

0 comments: