I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

ISTERI BOSSS

Posted 9:56 AM by EJA in


           wah dgr tajuk ni mst di kotak pemikiran sahabat2 blog eja mst terfikir isteri yg kuat control suami,btl x?emm mlm semalam selepas habis menonton cerita cekerama tv3 berjudul "berdosakah aku" mgg best cite tu menyusuk hati..eja sampai mengeluarkan air mata mgg touching sgt..ok lps hbs tgk cite tu eja tukar channel tv9 plk waaa... tgk rancangan kgemaran eja tanya lah ustaz tajuk plk best "ISTERI BOS" menarik ni..ustaz fauzi plk yang memberi ceramah di tonton oleh pelajar kolej islam antarabangsa.rupanya selepas ust fauzi menerangkan lbh detail baru lah eja faham..

      wanita yang digelar isteri bos itu bkn wanita yang Quencontrol jika dia menyuruh kearah kebaikan dan x melanggar syariat agama..satu perkataan yg paling eja tertarik ialah khonija alal nissa (lelaki pemimpin bagi seorang wanita) conclusion yg eja dpt dari ceramah ust fauzi ni ialah wanita adalah sabagai:
1/penyeri hidup seorg lelaki @ suami
2/pelengkap
3/pentadbir
4/perunding
5/pembantu


3 comment(s) to... “ISTERI BOSSS”

3 comments:

eja said...

tajuk yg cukup best pada sahabat2 yg nak lbh detail pasal tajuk ni,cuba lah cari di Tanyalah ustaz@Tv9 (^_^)



alkautsar said...

yg no 5..masak jadi pembantu...
kasihan atuh sang istri



eja said...

pembantu utk suami apa salahnya..kan isteri harus taat dan patuh pada semua suruhan suami..baru blh jadi isteri soleha..